Velkommen til JF Vinduespolering

Vi tilbyder vinduespudsning og rengøring for privatpersoner såvel som offentlige institutioner og virksomheder. Hos os er ingen opgave for stor eller for lille, og ud fra vores tre nøgleord: Kvalitet, Kundetilfredshed og Service går vi til alle vores opgaver med samme omhyggelige grundighed.

Vask af vinduer

Du kan vælge mellem en traditionel vinduespudsning der inkluderer aftørring af karme, eller du kan vælge at vinduerne vaskes med kalkfrit vand, så vi opnår et resultat helt uden aflejringer. Foruden vinduer kan vi også sørge for vask af facader og skilte.

Rengøring

Vi tilbyder at klare alle typer rengøring for dig. Uanset om det er en mindre rengøring i et privat hjem, oprydning efter håndværkere eller om det er hovedrengøring i store virksomheder og offentlige institutioner.

Hvem er vi?

Firmaet drives i det daglige af Jan Skovdal Falkenberg, der med over otte års erfaring i vinduespudserbranchen står klar til at give dig en kompetent og grundig rådgivning.

JF Vinduespolering er beliggende i Rødding i Sønderjylland, og vi kører ud i hele Vejen kommune og omegn.

Ring til os i dag for en snak om, hvordan vi kan hjælpe dig og et uforpligtende tilbud på 51 33 32 27. Vi kan hjælpe dig hvad enten du har brug for et enkelt ydelse – eller hvis du vil indgå en aftale om et fast samarbejde.

Kontakt os

JF Vinduespolering og rengøring

Rødding Birkevej 10
6630 Rødding
Danmark

Telefon: 51 33 32 27

E-mail: jfvinduespolering@gmail.com